logoGCNA
================================================== ================================================== -->


ALGEMENE INFORMATIE

Het Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders biedt verschillende behandelwijzen aan om naar de aanwezige klachten/symptomen te kijken.
.....>>>

hom

HOMEOPATHIE

In de klassieke homeopathie wordt er vanuit gegaan dat iedere klacht, of deze nu lichamelijk of geestelijk van aard is, altijd een oorzaak heeft.
.....>>>

nei

NEURO EMOTIONELE INTEGRATIE

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is een effectieve methode om emotionele blokkades op te sporen zonder dat dit langdurige praatsessies vereist.
.....>>>

bio

BIORESONANTIE

Bioresonantie therapie houdt in dat de cliënt gedurende een bepaalde tijd in contact gebracht wordt met krachtige elektromagnetische golven of trillingen. Dit zorgt ervoor dat zieke cellen zich gaan herstellen.
.....>>>(multi wave oscillator).

De MWO is een apparaat met hoge frequentie/voltages tegen een zwakke stroomsterkte (in ampères) Het originele apparaat, het basis idee voor de M.W.O. therapie, kwam van de Russische wetenschapper, George Lakhovsky die rond 1920 in Parijs werkte.

.....>>>

hom

MATRIX methode

In 1990 is de MatriXmethode ontwikkeld door Ingris Stoop. Zij wil altijd weten hoe iets ontstaat en verbeterd kan worden. Toen haar zoon moeite had met leren, vroeg zij zich af hoe ze dit kon verbeteren. Ze kwam erachter dat met het stellen van specifieke vragen haar zoon en andere mensen in hun eigen praktische brein eigen leer- en denkprocessen ervaren en kunnen beïnvloeden.
.....>>>

prostop

PROSTOP
in één keer stoppen met roken

Succesvol stoppen met de Prostop Laserbehandeling. Meer dan 20 jaar actief. Betrouwbaar, veilig en snel. Meer dan 100.000 stoppers gingen u voor. Wanneer stopt u met roken?