logoGCNA
================================================== ================================================== -->

LENTE KRIEBELS - HOOIKOORTS

Wat is nu eigenlijk de OORZAAK van HOOIKOORTS?

In de vorige nieuwsbrief hebben we even benoemd dat het weer hooikoortstijd wordt. Heb je daar last van dan loop je dus de hele dag met een snotterneus, tranende en vaak jeukende ogen en vaak zere huid rondom neus – van het snuiten – en onder de ogen.
De symptomen die tot uiting komen ligt aan het feit dat het immuunsysteem reageert op stoffen ( pollen) die binnen komen. Er wordt dan door het immuunsysteem gereageerd door een hoeveelheid histamine aan te maken welke de klachten dan weer veroorzaakt. Maar de oorzaak ligt in de darmen! Oh zul je zeggen, hoe kan dat dan?

Het immuunsysteem, dat voornamelijk achter de darmwand ligt, bepaald eigenlijk welke stoffen de darmwand mogen passeren. Simpel gezegd zijn ze als het ware de portier die op wacht staat en de deur moet openen wanneer er een stof X aanklopt. Die opent dan de deur (de tightjunctions worden die genoemd) en de stof X mag naar binnen.
Nu blijkt vaak dat die tightjunctions constant open staan. Het zijn een soort schuifdeuren die niet meer dicht gaan. Dat komt door onvolwaardige voeding, gifstoffen, verstoorde darmflora etc.
In de natuurgeneeskunde noemen we dat “de lekke darm”.
Maar die gaatjes zitten niet alleen in die lekke darm maar in de gehele slijmvlieslaag van “mond tot kont”. (rijmt zo mooi). Die slijmvliezen zijn eigenlijk de barrière tussen de buitenwereld en onze binnenwereld. Die moet goed gesloten zijn zodat er geen stoffen ongenodigd kunnen binnendringen.
Maar die slijmvliezen zitten dus ook in onze mond, onze neus- en keelholte en rondom de ogen. Dus bij de pollen in de lucht komen die dus ongenodigd binnen en geven door de reactie van het immuunsysteem de bijbehorende klachten.
Hoe kunnen we dat probleem oplossen?

Nou als eerste zetten we voedingssupplementen in om de darm – en dus ook de rest van de slijmvliezen - te dichten, zodat de schuifdeuren weer goed gaan werken. Daarnaast gaan we je systeem minder gevoelig maken voor de pollen met Bioresonantie of Homeopathie.
Dus niet meer je lichaam onderdrukken met anti-histaminica want daar los je het probleem niet mee op, maar de oorzaak aanpakken en werkelijk van je klachten afkomen.
Heb jij klachten en wil je er vanaf? ...Bel dan voor een afspraak en beleef de lente anders dan voorgaande jaren!
Na 1 behandeling zien we vaak al grote positieve veranderingen. Dus bel!                                                                                hk1Oplossing HOOIKOORTS? ook in Almere!

Genoeg van tranende ogen, niesbuien, loopneus en jeukende ogen??

Voor uw hooikoorts op zoek naar een effectieve behandelmethode in Almere? Verlangen naar een fikse regenbui om even rust te hebben?

Al van allerlei reguliere middelen gebruikt en nog niets heeft geholpen?

Bij het “Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders” kijken we met andere ogen naar uw klachten.

Een van de geneeswijzen die we kunnen inzetten blijkt steeds maar weer de oplossing en dat is Bioresonantie met de Bicom. Dit geweldige apparaat helpt U om in een aantal behandeling van uw klachten afscheid te nemen.
Dus neem de proef op de som en maak snel een afspraak voor een persoonlijk gesprek.                                                                                                hk3
HOOIKOORTS behandeling in ALMERE.

Een veel voorkomende gezondheidsklacht, ook in Almere, is HOOIKOORTS.
Nu het voorjaar is, laaien de klachten weer op en vanwege het mooie weer van de afgelopen weken zie ik de grassen al weer in bloei staan.
Maar heel veel mensen hadden vanaf januari al weer last van tranende ogen, niesbuien en veel gesnotter sinds de vroegbloeiers weer in bloei stonden.
Heel mooi om te zien, vooral de hazelaar, maar een crime voor velen die er zo gevoelig voor zijn. Maar niet getreurd!!

De oplossing is er: Bioresonantie met de Bicom.

Al na 1 consult verlichting van de klachten. Bel direct voor een afspraak met Regina Nijenhuis van “Gezondheid Centrum Natuurlijk Anders”.
Tel. 036 – 5373907.

                                                        bio