logoGCNA ================================================== ================================================== -->

FEITEN OVER VACCINATIES

De moderne medische geneeskunde vertelt ons dat we onze kinderen moeten vaccineren. Vaccins zijn altijd ontwikkeld voor kinderen. De meesten van ons geloven dat deze injecties een soort van “ Zekerheid beleid” is voor onze gezondheid maar de realiteit is dat vaccinaties nooit – in de gehele geschiedenis – de invloed van ziekte verminderd heeft. Hieronder de 10 feiten die je moet weten:

1)
Vaccinaties worden gemaakt van levende pathogenen die gekweekt zijn in dierlijk bloed, in dierlijk weefsel, op kippenembryo’s en op cellen van geaborteerde foetussen.

2)
Vaccinatie culturen (kweek) zijn geconserveerd met neurotoxische stoffen zoals kwik (thimerosal), formaldehyde, fenol, aluminium en MSG. Deze giftige mix wordt direct in baby’s, kinderen en pubers geïnjecteerd via de bloedbaan, voorbij gegaan aan de afweer- organen ( neus- en keelamandelen, huid en slijmvliezen, lymfeknopen, thymus etc.)

3)
Een Kindervaccin is de eerste bedreiging op het normaal functioneren van het lichaam, het veroorzaakt neurologische schade en verzwakt het immuunsysteem.

4)
De kinderen worden routinematig door kinderartsen gevaccineerd omdat zij geloven dat het een preventief medicijn is. Op de leeftijd van 6 jaar zijn de kinderen al blootgesteld van meer dan 100 virale/bacteriële ziektekiemen die door inspuiting het kind dwingen om erop te reageren.

5)
Vaccinaties worden altijd in cocktails gegeven. In de natuur wordt je nooit aan zoveel bacteriën/virussen tegelijk blootgesteld.

6)
Met het herhalen van de injecties, maak je de kans op schade steeds groter die door vaccins wordt veroorzaakt en kan leiden tot ontwikkelingsproblemen, zoals auto-immuun- ziekten, wiegendood, autisme en nog veel meer.

7)
Een op de 5 Amerikaanse kinderen heeft nu speciale zorg nodig. Dit houdt in, hulp bij leermoeilijkheden, concentratiestoornissen, en gedragsstoornissen, wat aanleiding geeft om kinderen steeds meer drugs (ritalin, concerta) voor te schrijven.

8)
Tegengesteld aan wat veel mensen geloven, zijn ouders niet verplicht hun kind te vaccineren.
9)
Ziekten zoals pokken en polio zijn nooit uitgeroeid door vaccins. Pokken verdween door betere sanitaire voorzieningen en polio blijft voortbestaan onder andere nieuwe namen.

10)
De Verenigde Staten vaccineren meer dan welk ander land ook. Zich behoeden voor pandemieën en een “verbond” in het opleggen van verplichting tot vaccinaties.